AJANKOHTAISTA

HUOMIO!  

14.03.2023

NYT ILMALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET YHTEISTYÖKUMPPANIMME KAUTTA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE JA ETELÄ-SAVOON ! OTAHAN YHTEYTTÄ ASENTAJAAN: JUKKA MÄKINEN P. 0400 287 949

Moikka! Nyt olis muuten hyvä juttu! Eli Päijät-Hämeen, Kouvolan, Varkauden, Leppävirran ja tietysti myös Mäntyharjun ja Pertunmaan alueella 10% alennus ilmanvaihtokanavien puhdistuksesta normaalihinnoista, mikäli tilaat työn 5.6 mennessä (kts. hinnasto).

Kuvassa astetta likaisempi suodatin. Ihan näin kauan ei kannata vaihtoa odottaa! Suositus on, että keväällä ja syksyllä pitäsi suodattimet vaihtaa, mutta itse suosittelen vähintääkin suodattimien ja koneen imurointia vaihtojen välissä. Ainakin kesällä, kun siitepölyä ja hyönteisiä on paljon!

Oletko muistanut vaihtaa suodattimet? Nyt alkaa olla hyvä aika tehdä se... Suositus on, että iv koneen suodattimet pitäisi vaihtaa pari kertaa vuodessa. Hyvä muistisääntö on, että vaihtaa aina keväisin ja syksyisin. Kuvassa kenno, jossa "hiukan" likaiset suodattimet. Ei kannata odottaa näin pitkään :)

Uusi mittari

23.07.2021

Uusin hankinta yrityksen kalustoon. Balometri, jolla saa tehtyä erittäin tarkasti ilmamäärien mittaukset. Tämä on hyvä lisä paine-eromittarin kaveriksi.

Meillä on käytössä kaksi erikokoista alipaineistajaa. Molemmat alipaineistajat on varustettu suodattimella, jolloin pöly ja lika jää siihen eikä ole pitkin pihoja. Isompi "järeä" alipaineistaja mahdollistaa myös isojen kohteiden puhdistuksen. Harjaus tapahtuu yleensä harjakoneella, joka on kätevä silloin kun työskentelee yksin.