PALVELUT

ILMANVAIHTOKANAVIEN PUHDISTUKSET

Kanavat harjataan alipaineistuksella (alipaineistaja kiinnitetään normaalisti raitisilmakanavan suulle). Harjaus aloitetaan kauimmaisesta venttiilistä suhteessa alipainestajaan, venttiilit pestään tehopesuaineella. Iv-kone puhdistetaan ja ilmamäärät mitataan ja säädetään kohdilleen. Työstä jää asiakkaalle puhdistus- ja mittauspöytäkirja.

ILMANVAIHTOKONEIDEN JA HUIPPUIMUREIDEN PUHDISTUKSET (sisältyy aina kanavien puhdistukseen)

Iv-koneen puhdistuksessa puretaan moottorit, lämmöntalteenottokenno ja suodattimet, jonka jälkeen koneen pinnat pyyhitään kostealla liinalla ja pesuaineella. Moottoreiden siivekkeet harjataan ja kenno puhdistetaan ja samalla tarkistetaan moottoreiden kunto.

Huippuimurista puhdistetaan siivekkeet ja tarkistetaan moottorin kunto.

ILMAMÄÄRIEN MITTAUKSET JA SÄÄDÖT (sisältyy aina kanavien puhdistukseen)

Ilmamäärät pyritään säätämään rakennuspiirustuksiin suunniteltujen ilmamäärien mukaisiksi. Tulo- ja poistoilman suhde säädetään niin, että poistoilmaa on 5-10 % enemmän. Mittaus tapahtuu pääsääntöisesti paine-eromittarilla. Mittauksista jää asiakkaalle pöytäkirja. 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN HUOLTOPESUT

Pumpun huoltopesu sisältää sisäyksikön lamelien, rullan, kourun ja suodattimien puhdistuksen desinfioivalla pesuaineella ja tarvittaessa höyrypesurilla sekä ulkoyksikön puhdistuksen (Lamellit ja kuoret). Puhdistuksen jälkeen mitataan lauhtumislämpötila, joka kertoo että pumppu toimii moitteettomasti (tuottaa riittävästi lämpöä).

  • ILMALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET YHTEISTYÖKUMPPANIMME KAUTTA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE SEKÄ ETELÄ-SAVOON: JUKKA MÄKINEN P. 0400 287 949

Toimialueenamme on pääasiassa Etelä- ja Itä-Suomi sekä Kouvolan, Hämeenlinnan ja Jyväskylän seutu.